Hírek

Öngyilkosságot kísérelt meg egy meleg fiú, miután párját bántalmazták

Egyre súlyosabb méreteket ölt Mexikóban a homofóbia – a közelmúltban már történtek halálos kimenetelű támadások, ám ezúttal egy meleg fiú önként akart véget vetni életének.

 

https://humenonline.hu/halalra-vertek-egy-meleg-tanart-mexikoban/

 

A fiú a Gay Star News cikke szerint mindössze 19 éves, de pár nappal ezelőtt olyan súlyos nehézségekbe ütközött, amelyekből egyetlen kiutat látott: az öngyilkosságot.

A meg nem nevezett fiú üzenetet kapott barátjától, aki elmesélte neki, hogy végre előbújt szüleinek, de ennek cseppet sem olyan vége lett, mint amilyet megérdemelt volna. A beszélgetés végén ugyanis a fiút megverték szülei, és ezt 19 éves párja tudtára adta, ami utóbbit idegösszeomláshoz vezette. Mindezek után első útja egy hídhoz vezetett, ahonnan szándékában állt leugrani.

Szerencséjére a járókelők megakadályozták ebben, és azonnal segítséget hívtak. Az It Gets Better Mexico arra bátorítja az LMBTQ közösséget, hogy forduljanak segítségért, amikor úgy érzik, szükségük van rá.

Amikor egy LMBTQ személy nehéz időszakon megy keresztül, tudnia kell, hogy nincsen egyedül. Rengeteg ember van, aki hasonló gondokkal küzd, és egymásnak is segíthetnek.

 

https://humenonline.hu/lmbtq-aktivista-lett-a-melegsege-miatt-ongyilkossagot-elkoveto-fiu-edesanyja/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin