Hírek

Nigéria leköszönő érseke szerint a melegházasság a Biblia meghamisítása

Nigéria nyugdíjba vonuló anglikán érseke, Nicholas Okoh búcsúzóul még odaszúrt egyet a világ több országának és a teljes LMB-közösségnek. Világ életében gyűlölte a melegeket és március elején a nigériai püspököknek mondott beszédében sem okozott csalódást.

 

Nicholas Okoh, leköszönő nigériai anglikán érsek

 

Beszédében megfeddte az Egyesült Államokat és Nagy-Britanniát, amiért világszerte rá akarják kényszeríteni a melegek és leszbikusok házasságát a keresztény emberekre, így rombolva le a keresztény hitet és meghamisítva a Biblia tanításait.

Ha mind homoszexuálisokká válunk, ki szül majd utódot? Isten kitűnő munkát végzett világunk teremtésével, ne rontsuk el” – figyelmeztetett.

Hosszú pályafutása alatt Okoh számos alkalommal kongatta a vészharangokat. 2018-ban állította, hogy a homoszexualitás „valósággal mérgezi” a nigériai társadalmat, 2010-ben pedig attól tartott, hogy a „melegek, leszbikusok és biszexuálisok életformája leigázza” az afrikai országot.

Sajnos LMBTQ-közösség helyzete Nigériában az egyik legrosszabb az egész világon. A melegeket akár 14 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik, az iszlám saría által uralt régiókban pedig könnyen az életükkel fizethetnek, akiket homoszexualitással vádolnak.

Az egyébként is szélsőségesen homofób közéletben csak olajat öntött a tűzre a The Sun Nigeria bulvártermék két héttel ezelőtti száma, amely címlapon foglalkozik a veszélyt jelentő homoszexualitással. Az ismeretlen szerző azzal kongatta meg a vészharangot, hogy “beteg emberek” a fiatalok között népszerűsítik a “halálos bűnt”, amely úgy terjeng, mint a polip karjai. További részletek cikkünkben:

 

A legnagyobb nigériai bulvárlap a homoszexualitás fiatalok közötti terjedésére figyelmeztet

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin