Kultúra

Neil Patrick Harris elhagyott negyvenes melegként kezdi újra a randizást

 

Alig két hét múlva érkezik a Netflixre az Újra szingli (Uncoupled) című vígjátéksorozat Neil Patrick Harris főszereplésével. Harris egy sikeres New York-i ingatlanügynököt alakít: Michael Lawsonnak mindene megvan, nagyszerű karrier, egy csodálatos társ, támogató család és segítőkész barátok. Az 50. születésnapjának előestéjén azonban a pasija, Colin (Tuk Watkins) bejelenti, hogy 17 év után elhagyja őt.

Michaelnek egyik napról a másikra két rémálommal kell szembenéznie: elveszíti a férfit, akit a lelki társának hitt, és hirtelen egyedülálló meleg férfiként találja magát a negyvenes évei végén New Yorkban. Egyszerre kénytelen megbirkózni az újrakezdéssel és a randizással.

17 év azonban hosszú idő, Harris karakterének nemcsak saját korával kell szembenéznie, de a megváltozott randizási szokásokkal is, így meg kell ismerkednie többek között a Grindr-rel és a dick pick fogalmával is.
A nyolcrészes vígjáték producere a Szex és New Yorkot és az Emily Párizsbant jegyző Darren Star, a sorozat július 29-től látható a Netflix kínálatában.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin