Itthon

Nagykáta is betiltotta a Meseország mindenkié könyvet

Csepel és Mezőkövesd után a 13 ezer fős Pest megyei Nagykáta is betiltotta az önkormányzati fenntartású intézményekben a Meseország mindenki című mesekönyvet. A hírről Szabó Ákos, a Független Kisgazda Párt önkormányzati képviselője számolt be büszkén Facebook-oldalán.

 

 

Megvédjük a nagykátai gyermekeket az LMBTQ propagandától! A magyarországi LMBTQ közösség a homoszexuális propaganda népszerűsítésére kiadott egy „mesekönyvet”, amelyben alternatív módon dolgoz fel magyar népmeséket, a címe: „Meseország Mindenkié”. Ebbe a kötetbe csempészi bele propagandáját az egyre erőszakosabban nyomuló LMBTQ mozgalom. Szeretném, hogy az eredeti meséken nőjenek fel gyerekeink, melyekben a szerelem nem Csipkerózsika és a hercegnő, hanem Csipkerózsika és a herceg között szökken szárba.” – olvasható a helyi politikus bejegyzésében.

Dorner Gábor polgármester és a képviselő-testület Fidesz-KDNP többsége egyetértett a kezdeményezéssel és meg is szavazták azt. „Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta Szabó Ákos önkormányzati képviselőnek a gyermekvédelmi beadványát és úgy döntött, hogy a fenntartásában lévő intézményekben a gyermekek természetes lelki és szellemi fejlődésének védelmében megtiltja az LMBTQ propaganda terjesztését és népszerűsítését” – olvasható a határozatban.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin