Színes

Mostantól többet mutathatunk Grindren a popsinkból

Ha mostanában sokkal több „részletet” látsz másokból Grindren, az nem a képzeletednek köszönhető. A népszerű queer randiapplikáció nemrég frissítette ugyanis közösségi irányelveit, így a felhasználók többet mutathatnak meg magukból.

A Grindr a hivatalos blogján október elején közzétett bejegyzésében azt írta, hogy a változtatás annak a törekvésnek az eredménye, hogy befogadóbbak legyenek, és támogassák felhasználóik sokféleségét. Az irányelvek frissítése végül azt eredményezte, hogy a felhasználók nyilvános profilképein azóta több fenék bukkan fel.

Szabályaink és irányelveink megalkotásakor először arra koncentráltunk, hogyan lehet a lehető legnagyobb mértékben eltávolítani az előítéletességet és a diszkriminációt a moderálási folyamatból” – írta a Grindr a változtatást bejelentő blogbejegyzésében. „Felismertük, hogy annak megítélését, hogy egy fotó mennyire szexuális jellegű, befolyásolhatják az általános előítéletek: mennyi bőrt mutat valaki, mennyi testszőrzetet várnak el tőle, hogyan oszlik el a zsír a testén, stb.

Továbbra is vannak olyan tartalmak, amelyek nem engedélyezettek a felhasználók nyilvános profilképein, például a pornográf képek, a szexuális aktusok ábrázolása, valamint a teljes frontális meztelenség.

Ami azonban mostantól megengedett, azok a fenékképek, „ha nem túlságosan szemléletes és nem túlságosan szexuális kontextusban vannak„, valamint „minden testű (minden etnikumú, minden méretű, minden nemű és minden identitású) ember, aki örömmel fejezi ki a szexualitását.

Ahelyett, hogy csak kérdéseket hagyott volna arra vonatkozóan, hogy mi megengedett és mi nem a felhasználók nyilvános profiljain a fenék ábrázolásával kapcsolatban, a Grindr néhány praktikus illusztrációt és tömör tippet is adott!

 

Kép: Grindr-blog
Kép: Grindr-blog

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin