Színes

Melegpornót posztolt a követőinek a politikus, és már nem először

fotó: Khosrork

 

India második legnagyobb lakosságú államának, Mahárástrának felsőházi képviselője Bhai Jagtap, aki köznevetség tárgyává vált a közösségi médiában. Az ellenzéki Kongresszus Párt egyik vezető politikusa ugyanis egy hivatalos rendezvény képeivel együtt egy hardcore melegpornó fotót is megosztott a Facebookon, számol be róla az OpIndia. Miután a poszt megjelent, a követői vették észre, hogy a rendezvény képei közé valahogy bekeveredett egy szigorúan korhatáros, csoportszexet ábrázoló kép is.

Az augusztus 9-én reggel kikerült kép után néhány órával a képviselő közleményben tudatta, ismeretlenek feltörték a profilját, és ők posztolták a képet, amit ráadásul a politikus nevében tucatnyi embernek privát üzenetben is elküldtek.

„Pár háborodott elme műve ez a mocskos cselekedet, az igazságszolgáltatás elé fognak kerülni miatta.”

 

A képviselő elmondása szerint a hivatalos profil felett a csapatának néhány szakember segítségével sikerült visszaszereznie az irányítást és a képet törölték. (Amit azonban addigra rengetegen lementették és újra megosztották a Twitteren.) Az indiai média emlékeztet rá, hogy nem először fordul elő a politikussal, hogy a közösségi médiában korhatáros fotók jelennek meg a profilján, ez pedig mindenesetre felveti a kérdést, mennyire hozzáértően is kezeli ő maga vagy a csapata a Facebook-oldalát.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin