Színes

Meleg horrorfilm érkezik és ki is jött az első előzetese

Megjelent az első teljes trailer a They/Them (azaz They Slash Them) című horrorfilmhez, amely kísérteties nyári tábort ígér.

A They/Them főszereplője Jordan (Theo Germaine), egy nembináris fiatal, aki egy csoport fiatallal tart egy erdei átnevelő terápiás táborba, amikor is egy maszkos gyilkos terrorizálni kezdi őket.

A többi táborozó között van Alexandra (Quei Tann), egy transz lány, akit szülei azzal fenyegetnek, hogy kirúgják; Toby (Austin Crute), egy meleg táborozó, aki egy hét táborozást elcserélt egy New York-i útra; Veronica (Monique Kim), egy biszexuális táborozó, aki nem akar tovább küzdeni azzal, ki is ő valójában; Kim (Anna Lore), egy leszbikus táborozó, aki titkolja a világ elől szexuális orientációját, Stu (Cooper Koch), aki nem hiszi, hogy melegként is megkaphatja az úszóösztöndíjat; és Gabriel (Darwin del Fabro), egy érzékeny meleg táborozó, aki belefáradt az egész életében tapasztalt verbális és fizikai zaklatásba.

Jó reggelt, hölgyeim és uraim” – köszönti Owen Whistler (Kevin Bacon) a queer fiatalokkal teli buszt. „Gondolom, néhányan közületek nem boldogok, amiért nem illeszkednek be. Az emberek gúnyolódnak rajtatok. Nos, én nem tudlak titeket heteróvá tenni, de adjátok nekünk ezt a hetet, és talán tudunk segíteni.

A trailer hangsúlyozza a tábor borzalmait, és ezalatt nemcsak a rejtélyes gyilkosra kell gondolni az erdőben. Vannak jelenetek bántalmazó terápiás ülésekről, valakit például egy székhez kötöznek, a „hagyományos nemi szerepek” feltárása érdekében, rengeteg rémült arc kíséretében.

Gondolod, hogy a szüleid csalódtak benned?” – kérdezi Jordantől a tábori terapeuta (Carrie Preston). „Ezért mit csinálsz? Megpróbálod magadat különlegessé tenni. ‘Őkké’ [they] válsz.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin