Nagyvilág

Meleg fiatalember fényképei alá kommentelgetett a homofób kormányzóhelyettes

Magyarázkodásra kényszerült Tennessee állam kormányzóhelyettese, Randy McNally, miután újságírók kiderítették, hogy gyakran lájkolja, és alkalmanként kommenteli is egy @franklynsuperstar nevű meleg Instagram-felhasználó szexuális tartalmú képeit.

A fiatalember képei igen változatosak. Akadnak közöttük közeli felvételek a fenekéről fehérneműben, edzés közben készült képek és erotikus, alkalmanként női ruhák is. McNally kommentjei gyakran tartalmaznak szív és tűz emojikat és bókokat. (a kormányzóhelyettes profiljának neve @ltgovmcnally)

 

 

Az egyik poszt alá, amely Franklyn fenekét mutatja közelről, McNally így kommentált: „Finn, te egy esős napot szivárvánnyá és napsütéssé tudsz változtatni!„.

 

 

A Tennessee állambeli WKRN News 2 interjút készített a sráccal, aki elmondta, hogy McNally 2020 óta követi őt Instagramon. Közvetlen üzenetben többször is küldött neki bókokat, de személyesen soha nem találkoztak.

Tőlem nem állnak távol a bókok, és nem olvasok beléjük túl sokat, mert szerintem egyszerűen helytelen azt feltételezni, hogy valaki rád hajt, csak azért, mert kedves hozzád” – mondta a férfi a News 2-nek. „Nem mondta, hogy randizni akar velem, vagy szexelni, vagy bármi ilyesmit„.

McNally csapata nem tagadta, hogy a konzervatív politikus kommentálta a posztokat. Ehelyett megpróbálták úgy beállítani a történetet, hogy csupán egy idősebb férfiról van szó, aki bár lelkes közösségimédia-felhasználó, de nem igazán ért hozzá. „Mint azt a Tennessee-i politikai életben mindenki tudja, McNally úr termékeny közösségimédia-kommentelő„.

„Nagy gondot fordít arra, hogy minden egyes posztot megnézzen, és gyakran posztol bátorító dolgokat a követőjének” – folytatódik a közlemény. „Vajon mindig a megfelelő szituációban használja a megfelelő emojit? Talán nem. De élvezi a közösségi média által kínált interakciókat a választópolgárokkal és Tennesse minden vallású, hátterű és irányultságú emberével. Nem áll szándékában abbahagyni„.

 

 

A képekre és kommentekre végül a kormányzóhelyettes is reagált. Amikor egy riporter megkérte, hogy nyilatkozzon az ügyről és arról, hogy mióta ismeri Franklynt, McNally azt válaszolta: „ó, már egy ideje„.

Nem vagyok homofób” – folytatta. „Olyan törvényeket fogadunk el, amelyek bizonyos dolgokat korlátoznak, és úgy gondolom, hogy ezekben a törvényekben vannak biztosítékok…„.

Amikor a riporterek visszaterelték a beszélgetést Franklynre, McNally azt mondta, hogy ő csak szeret a közösségi médiában kommentálni. „Próbálom bátorítani az embereket a posztjaimban, és próbálom támogatni az embereket (…) nekem is vannak barátaim, akik melegek, és vannak rokonaim, akik melegek, és nincs bennem semmi ellenségeskedés a melegekkel szemben, azt hiszem, ez elég egyértelmű.

Bár McNally szeretné magát a melegek nagy barátjaként beállítani, inkább tekinthető álszentnek mindazokat a törvényeket figyelembe véve, amelyeket az elmúlt hetekben fogadott el Tennessee állam törvényhozása – az ő bármiféle tiltakozása nélkül.

 

Megvan az első amerikai állam, ahol törvény tiltja a drag műsorokat

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin