Hírek

Meleg autista fiút kergetett az öngyilkosságba az iskolai zaklatás

Öngyilkosságot követett el egy 16 éves meleg autista fiú Nagy-Britanniában, miután nem bírta tovább a társaitól érkező megaláztatást – számol be a PinkNews. Cameron Warwick 12 évesen bújt elő és azóta volt rendszeres céltáblája a gúnyolódásnak.

Bántották és kirekesztették” – számolt be az előzményekről édesanyja, Kerry Warwick. „Étellel hajigálták, fellökték a folyosón és autista g**i-nek csúfolták.” Autizmusa miatt kiközösítése már egészen fiatalon elkezdődött, coming outja azonban további olaj volt a tűzre.

 

Cameron Warwick

 

Az utolsó időszakban a fiún a depresszió jelei mutatkoztak, egyre romlottak iskolai eredményei és többször is kárt tett magában.

Betegsége lehetetlenné tette számára, hogy tovább éljen egy olyan világban, amelyet nem ért meg és amely alig törekszik rá, hogy próbálja őt megérteni” – olvasható a szülők által kiadott közleményben. Alan és Kerry remélik, hogy fiúk tragédiája másoknak tanulságul szolgál majd arra, hogy beszélni kell sebezhetőségeinkről, keresni kell a segítséget, mert az elhallgatás könnyen tragédiába torkollhat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin