Hírek

Megtámadtak egy meleg youtubert, letartóztatta a rendőrség

Calum McSwiggant állítólag vasárnap este támadta meg három férfi, miután kijött velük egy melegbárból.

A híres youtuberek nagy része Los Angeles-ben töltötte a múlt hetet a VidCon nevű rendezvényen, ahol rengeteg rajongójuk is találkozhatott velük. A vasárnapi program után Calum McSwiggan Melanie Murphy-vel, Doug Armstronggal és Riyadh Khalaffal együtt bulizott egy melegbárban, azonban elmondása szerint egy idő után elsodródott barátaitól és ismeretlenekkel kezdett beszélgetni.

Ami ezután következett, az az Instagramra feltöltött posztja szerint „élete legrosszabb éjszakája” volt. A három férfi, akikkel addig beszélgetett, állítása szerint a klubból kifelé jövet megtámadták: Calum három törött foggal és felszakadt homlokkal végezte a kórházban. Beszámolója szerint a kihívott rendőrök borzalmasan bántak vele ahelyett, hogy segítettek volna rajta.

calum-mcswiggan-x750-1

A West Hollywood-i rendőrség szerint nem voltak látható nyomai a támadásnak, ezért ők az autó megrongálása miatt bevitték az őrsre a youtubert. Calum szerint az, hogy lerúgta a kocsi visszapillantó tükrét, majd azzal végigkarcolta a motorháztetőt, már az őt ért támadásra adott dühös reakciója volt. Ezt követően ment vissza a bárba, hogy segítséget kérjen.

A rendőrség beszámolójában a következő áll: „McSwiggannek nem voltak látható sérülései. Miután nyilvántartásba vettük és lefotóztuk, egyedül került be egy zárkába a West Hollywood-i rendőrőrsön. Ekkor szemtanúk előtt megsebesítette magát a cellában található telefon kagylójával.” A telefonkagylós incidensre Calumnak az volt a magyarázata, hogy azt is dühében és kétségbeesésében tette, és azért, hogy ne az őrsön tartsák, hanem vigyék be a kórházba.

A youtuber hosszú Facebook-posztban igyekezett tisztázni az éjszaka történéseit, amelyet itt olvashattok:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin