Hírek

Megmenekült a fiú, akit Grindr-es partnere és bűntársai raboltak el

Letartóztatták azt a huszonnégy éves férfit, aki elrabolt egy mindössze tizennégy éves Grindr felhasználót. Társai, akik szintén részt vettek az elrablásban egyelőre körözés alatt állnak.

Indiában, Mathura városában a rendőrség sikeresen megmentett egy fiatal fiút, miután három férfi elrabolta őt. Egyikükkel a Grindr-en ismerkedett meg és barátkozott össze – számol be róla a Pink News.

 

Képünk csupán illusztráció.

 

A fiúval egy találkozót beszélt meg a férfi, akivel egy étteremben vacsoráztak kettesben. Néhány órával később azonban két másik férfi csatlakozott hozzájuk, akik segítettek társuknak rákényszeríteni a fiút, hogy tartson velük a dzsungelbe.

Eltűnésére akkor derült fény, amikor a fiú családja egy telefonhívást kapott, melyben 500 ezer rúpiát, azaz nagyjából 2 millió forintot követeltek a gyermekért cserébe. Édesapja azonnal jelentette a történteket a rendőrségnek, akik lenyomozták a telefon tartózkodási helyét, amelyről a hívás érkezett.

Szerencsére a gyanúsítottak autója lerobbant út közben, így a rendőrség könnyedén a nyomukra bukkant. Miután megbizonyosodtak róla, hogy a lerobbant autó utasait keresik, a rendőrség körülvette a járművet és kiszabadították a fiút.

A főbűnöst sikeresen elkapták és letartóztatták, ám társai megszöktek a helyszínről.

A rendőrség megerősítette, hogy a két szökött férfi körözés alatt áll, míg 24 éves társukat kihallgatják, hogy megbizonyosodjanak arról, nem környékezett meg senki mást a Grindr-en keresztül.

Bár Mathura környékén ez az első ilyen bűncselekmény, a világ más tájain egyáltalán nem ismeretlen, hogy a Grindr segítségével „vadásszanak” az LMBTQ közösség tagjaira. Januárban például két texasi férfit tartóztattak le emberrablás vádjával, 2018 szeptemberében pedig egy felfegyverzett csapat a Grindr-en keresett meleg férfiakat, akiket elrabolhattak és kifoszthattak.

 

 

hirdetés
Previous post

Elhunyt Terry Black

Next post

Brad Pitt volt barátnőjével randizott Ellen DeGeneres