Lifestyle

Megható köszönet Obamának az LMBT hírességektől

Ellen DeGeneres magánemberként is roppant hálás Barack Obamának. A házassági egyenlőség bevezetésével hivatalosan is összeházasodhatott párjával, Portia de Rossi színésznővel. Műsorában megható videóval búcsúztatják a leköszönt elnököt.

Ahogy Ellen DeGeneres is megjegyzi, nyolc évvel ezelőtt alig tűnt hihetőnek, hogy megszűnik az LMBT-közösség diszkriminációja a hadseregben. Ez nem csak megtörtént, de idővel Eric Fanning személyében először neveztek ki nyíltan meleg személyt a hadsereg vezetői tisztségére. 2016-tól a szenátus jóváhagyásával Eric Fanning a hadsereg védelmi államtitkára. (Kinevezésének nincs időbeli hatálya, az elnök mozdíthatja el. Aki tegnap óta Donald Trump.)

Ugyanígy távolinak tűnt, hogy büntessék a gyűlöletbeszédet, de az igazán távoli álom az azonos nemű párok házasságának országos szintű elismerése volt. Barack Obama nyolcéves elnöksége alatt mindezek mégis valóra váltak, nem csoda, hogy a helyi LMBT közösség a szívébe zárta.

Az alábbi megható videóban számos LMBT híresség köszön el Obamától. A legcukibb talán Lily Tomlin színésznő, aki szerint:

„Olyan kár, hogy a földönkívüliek nem az Ön elnöksége alatt jelentek meg. Büszkén mutattuk volna be nekik a vezetőnket.”

 

A Big LGBT Thank You to President Obama

Ellen compiled a message from the likes of Neil Patrick Harris, Evan Rachel Wood, Jesse Tyler Ferguson and many more to offer a personal message of thanks to…

 

Egy nappal korábban pedig egy kedves összefoglaló is szerepelt a The Ellen Show-ban az elnöki párról:

 

Ellen’s Tribute to the Obamas

To commemorate President Obama’s last day in office, Ellen took a look back at some of her favorite moments with President Obama and the First Lady.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin