Hírek

Még lehet jelentkezni önkéntesnek a Melegség és Megismerés programba

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban? Tenni szeretnél a fiatalok homofóbiája ellen? Gyere, és mutasd meg magad, LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai foglalkozásokon, segítsd a Melegség és Megismerés programot önkéntesként! A szervezők, a Labrisz és a Szimpozion Egyesület ismét képzést tart új önkéntesek számára.

 

 

Várnak téged, ha tenni akarsz a homofóbia ellen, ha iskolai közegben is nyíltan felvállalod LMBTQ önmagad, vagy segítenél a háttérből a program szervezésével!

Képzési napok:
2018. szeptember 15. (szombat, 10.00 – 18.00)
szeptember 16. (vasárnap, 9.00 – 17.00)
szeptember 22. (szombat, 10.00 – 18.00)
szeptember 23. (vasárnap, 9.00 – 17.00)

A képzés önismereti, identitáserősítő, LMBTQ elméleti és oktatásmódszertani elemeket tartalmaz. A részvételi hozzájárulás 3000 forint/fő a 4 napra. A vidékiek számára a szombati napon szállást (LMBTQ önkénteseknél) térítésmentesen biztosítanak, illetve az útiköltségüket bizonyos keretek között pályázati forrásból ki tudják fizetni számla ellenében. Amennyiben gondot jelent a hozzájárulás kifizetése, nyugodtan jelezd! Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

További információ a Labrisz, valamint a Melegség és Megismerés honlapján. Jelentkezni az info@szimpozion.hu címen tudsz Virág Zsoltnál egy önéletrajzzal és egy motivációs levéllel, ami tartalmazza, hogy miért jelentkezel és miért fontos, hogy csatlakozz a projekthez. A képzés előtt felvételi beszélgetésre számíts, melyre időpontot egyeztetnek veked. Jelentkezéseddel vállalod, hogy mind a négy képzési napon részt veszel.

A Melegség és Megismerés programmal a Meleg szemmel YouTube-sorozat két alkalommal is foglalkozott. A videókat itt tekintheted meg:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin