Hírek

Maszkban és szigorú távolságtartással, de összeházasodott a meleg pár

Cézar Salza és Kyle Hill eredetileg idén júniusra tervezték az esküvőjüket. De be kellett látniuk, hogy a több hónapos szervezés ellenére a nagy családi és baráti ünnepséget a koronavírus-járvány miatt nem fogják tudni most megtartani. Salza családja Spanyolországban él, Hill rokonsága Ohióban, ők pedig San Franciscóban laknak, azt pedig jelenleg senki sem tudja megmondani, mikor lehet majd utazniuk a barátoknak és a családtagoknak. Így még csak új időpontot sem tudnának most kitűzni, ezért úgy döntöttek, inkább összeházasodnak most:

“A járvány nem állíthat meg minket.”

Maszkban, egy barátjuk kertjében, összesen tíz fővel, és a kötelező távolságtartás szabályaira figyelve kimondták a boldogító igent.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

César Salza (@cesarsalza) által megosztott bejegyzés,

 

Persze később majd a családtagokkal és a barátokkal rendesen megünneplik a nagy napot, reményeik szerint Mexikóban. A helyi újságnak, a Bay Area Reporternek azt is elmesélték, hogyan ismekredtek össze: ugyanabban a pillanatban húzták a másikat jobbra a Tinderen. Salza informatikai szakújságíró, Hill pedig lakberendezőként dolgozik, és tavaly decemberben jegyezték el egymást. Épp útban voltak Spanyolországba Salza családjához, és megálltak pár napra Portugáliában – Hill itt tette fel a nagy kérdést.

A pár az esküvő után örökbefogadott egy kutyust: ő Gus, a francia bulldog.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

César Salza (@cesarsalza) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

A kihalt utcán kelt egybe egy New York-i leszbikus pár

 

A kihalt utcán kelt egybe egy New York-i leszbikus pár

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin