Hírek

A kihalt utcán kelt egybe egy New York-i leszbikus pár

A koronavírusnak köszönhetően nemcsak a nagy tömegrendezvények, például pride felvonulások kerülnek törlésre és halasztásra, de számos szűkebb körű program is. Legyen szó születésnapról, vagy esküvőről, majdnem minden bizonytalan ideig halasztásra kerül szerte a világon.

Hasonló cipőben járt egy New York-i leszbikus pár, Reilly Jennings és Amanda Wheeler is, akik eredetileg októberre tervezték a mennyegzőt. Nem tudván, visszaáll-e az élet addig a rendes kerékvágásba, úgy döntöttek előbb mondják ki a boldogító igent. Ám mire megkapták az időpontot a városházától, a polgármester bejelentette, hogy a járványra való tekintettel felfüggesztik az esküvői ceremóniákat is.

Reilly és Amanda elkeseredése azonban nem tartott sokáig, egy barátjukról, Mattről kiderült ugyanis, hogy rendelkezik a párok összeadásához szükséges felhatalmazással és boldogan fel is ajánlotta nekik szolgálatát. Az esküvőre végül abban az utcában került, ahol Matt lakik. Szigorúan ügyelve az állam által javasolt távolság megtartására, a férfi negyedik emeleti lakása ablakából adta őket össze, míg a barátok az utca két szélén álldogálva lehettek szem- és fültanúi a nagy pillanatnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reilly Jennings (@reillyjennings) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reilly Jennings (@reillyjennings) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb