Hírek

Magyar fiú távkapcsolatából készült megható kisfilm

Három rendkívüli történet olyan párokról, akiket elválaszt a távolság. A már 15 éve meleg randioldalt és alkalmazást üzemeltető PlanetRomeo három pár számára biztosította a lehetőséget, hogy az elszakított szerelmesek Amszterdamban, az LMBTQ-jogok szülővárosában újra találkozhassanak egymással és együtt töltsenek egy hetet. A három páros egyik tagja ráadásul egy magyar fiú.

 

 

A Szerelem határokon át (Love Beyond Borders) projektet a PlanetRomeo idén hirdette meg milliós felhasználói számára. „Szerettük volna néhány távkapcsolatban élő Rómeónk számára megadni a lehetőséget, hogy találkozzanak” – mondta Gui Bosselaers, a cég marketingvezetője. „Két olyan srác, akik szerelmesek már egy ideje, mégis alig tudnak együtt lenni, mert egy világ választja el őket.”

A felhívásra 138 országból több mint 2000 visszajelzés érkezett, a beküldött videókban mindenki egy különleges történetet mesélt el. Végül három olyan párt választottak, akinek tagjai külön földrészeken élnek. Őket ajándékozták meg egy utazással Amszterdamba, a helyi Pride-hét idejére, ahol egy hetet tölhettek együtt.

A találkozásokat három videóban dokumentálta Sipke-Jan Bousema rendező. A dán tévés ötletéből született projekt a legjobb kezekbe került, Bousema ugyanis LMBTQ egyenjogúságról szóló tévéműsorairól és dokumentumfilmjeiről ismert.

Íme a magyar fiú, Bence története a három közül: A brazil Breno Budapesten ismerte meg Bencét, amikor a magyar fővárosban tanult. Miután hetekig beszélgettek online, személyes találkozó mellett döntöttek. Bár távol élnek egymástól, azóta egymás életének részesei. Két évvel azután, hogy Breno hazautazott Brazíliába, a PlanetRomeo megajándékozta egy repülőjeggyel, hogy Amszterdamban újra találkozzanak Bencével.

 

 

A Fülöp-szigeteki Melvic és a litván Valdis történetét ITT, az olasz Marco és a brazil Luiz történetét pedig ITT tudjátok megnézni.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin