Színes

Madonna drag queenek gyűrűjében, csókkal köszöntötte a New York Pride-ot

Madonna tudja, hogyan kell beindítani a pride-ot! A pop királynője múlt héten egy meglepetéskoncerttel köszöntötte a New York-i pride-ot. Az eseményen, amelynek a Terminal 5 adott otthont, még egy csók is elcsattant közte és a dominikai rapper, Tokischa között.

A Hung Up és a Linda című dalok keverése közben zárták össze ajkaikat, megidézve a 2003-as VMA-n Britney Spears és Christina Aguilera híres pillanatát. A mostani páros azonban egy lépéssel tovább ment, Tokischa egy forró pillanat erejéig letérdelt Madonna elé.

 

 

Az estét Madonna Finally Enough című albumának közelgő megjelenéséhez kötötték (a megjelenés dátuma augusztus 19.), amely a meleg ikon legnagyobb slágereinek remixeit tartalmazza. Ezek közül sok slágert maga Madge adott elő a Terminal 5-ben, valamint a RuPaul’s Drag Race sztárjai is többre műsort adtak elő. Bob, The Drag Queen volt az esemény házigazdája, Violet Chachki pedig a Justify My Love című dalra egy gravitációt meghazudtoló produkcióval nyűgözte le a közönséget.

 

 

Az esemény a New York City Pride-ot indította útjára, de egyben a meleg ikon több évtizedes karrierjét is ünnepelte: a falakat albumai borították. „Annyiszor kértek már, hogy lépjek fel a világ különböző pride rendezvényein, de New York Cityt soha nem utasítanám vissza, mert ez az a város, ahol születtem. A michigani Bay Cityben jöttem ki anyám vaginájából, de New Yorkban születtem” – mondta Madonna a közönségnek.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin