Itthon

Könyvekkel a szivárványig: beszélgetéssorozat Szegeden

 

Beszélgetéssorozat indul Szegeden a Grand Café mozitermének színpadán, június folyamán minden szerdán 18 órakor az Egy meleg srác olvas blog szervezésében.

A vendégekkel való beszélgetések során a hazai LMBTQ közösséget érintő kérdésekről lesz szó. A június 5-i első alkalommal a rendszerváltás időszakáról beszélget majd Veszprémi Szilveszter Ferencz-Fehér Dorottya PhD-hallgató, olvasószerkesztővel, Kovács Krisztina irodalomtörténésszel, Pálfi Balázs rádiós szerkesztő, műsorvezetővel és Takács Judit szociológussal.

A június 12-i esemény vendégei Szekeres Nikoletta gyerekirodalmi szakértő és Rédai Dorottya a Labrisz leszbikus szervezet ügyvivője, akikkel a Mit jelent, ha azt mondjuk, Meseország mindenkié? témakörben zajlik majd a beszélgetés.

Június 19-én a kortás fantasy és sci-fi irodalom queer reprezentációjába kaphatunk betekintést, Kleinheicz Csilla író, fordító és Szalai Zsófia youtuber segítségével.

Június utolsó szerdáján pedig a fiatal magyar irodalomban megjelenő queer témákról és queer reprezentációról lesz majd szó.


 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin