Nagyvilág

Kézigránáttal és fegyverekkel ment egy férfi egy floridai melegbárba

Augusztus 16-án a floridai Wilton Manor melegbárjában, a The Corner Pubban az egyik vendég ezt mondta a csaposnak: „Ne félj!” – majd kirakott a pultra egy kézigránátot és azt is közölte, hogy a kocsijában fegyverek is vannak.

„Ettől egy kicsit megijedtem” – mondta az aznap a bárban dolgozó Joseph Shakespeare a WPLG tévécsatornának. „Azt gondoltam, nyugodtnak kell maradnom, mert rengeteg ember van idebent, és ez a mi közösségünk, mindenkit biztonságban akarok tudni.”

A bár egyik rendszeres vendége, a volt tengerészgyalogos Darrell Darling épp szemtanúja volt a jelenetnek, ezért közbelépett, hogy elterelje valahogy a férfi figyelmét. Beszéltetni kezdte, és látta rajta, hogy zaklatottnak tűnik és hogy mindenáron verekedést akar kezdeményezni. Darling tudta, hogy a tulajdonos már hívta a rendőrséget, ezért azon volt, hogy a férfi csak rá figyeljen, mialatt a vendégek elhagyják a helyet.

Amikor már mindenki távozott, rávette a férfit, hogy ők is menjenek ki, az épület előtt pedig azonnal a földre vitte. A rendőrök a következő pillanatban már mellettük voltak.

A floridai rendőrség közleménye szerint egy hatástalanított kézigránát volt a férfinél. A hatóságok nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát, de „érzelmileg zavartként” jellemezték, és közölték, hogy mentális állapota miatt egy egészségügyi intézménybe szállították.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin