Hírek

Képviselőjelöltként indul a thaiföldi drag race győztese

Mint mi is beszámoltunk róla, tavaly év elején az USA-ban sugárzott RuPaul’s Drag Race mintájára Thaiföldön is kezdetét vette a küzdelem a koronáért az ország leginkább kvalifikált drag queenjei között.

Az első évadot Natalia Pliacam nyerte, aki most úgy döntött, hogy civilben, azaz Assadayut Khunviseadpong megméretteti magát az országos politikában is.

Natalia Pliacam

Az egyébként a Thaiföldön élő kínai kisebbséghez tartozó férfi egy új párt, a Thai Helyi Erő Párt színeiben indul képviselői helyért. A szervezet elsőszámű célja felhívni a figyelmet az országban élő LMBTQ kisebbség helyzetére és párbeszédet kezdeményezni az őket érintő kihívásokról.

A párt kampánya „We Are Hero – Hősök Vagyunk” néven fut. „Ebben az országban mi mind hősök vagyunk. Együtt éljük túl a nehéz időket és együtt oldjuk meg a konfliktusokat is. Ideje összefognunk a külvilággal szemben és azok ellen küzdeni, akik konfliktusaink okozói.

Natalia plakátja odahaza már bejárta az internetet, noha a többi jelölté is hasonlóan sci-fi hangulatú.

Assadayut Khunviseadpong 2006-ban kezdett draggel foglalkozni, majd az évek során számos szépségversenyen tűnt fel és győzött. A Natalia nevet
Miss Universe 2005, Natalia Glebova tiszteletére vette fel.

A drag race franchise történetében ő az első plus-size győztes.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin