Hírek

A kenyai kormány átnevelő terápiára küldené a meleg oroszlánokat

Épp tegnap számoltunk be róla, hogy Paul Goldstein fotográfus, aki pár nappal ezelőtt csoportot vezetett a kenyai Maasai Mara Nemzeti Vadrezervátumban, párosodó hím oroszlánokat kapott lencsevégre. A helyi kormány illetékeseit azonnal a legfontosabb ügyek szintjére emelték az esetet, és megvan az ítélet: az oroszlánoknak átnevelő terápiára kell menniük.

 

 

Ezekiel Mutua, a kormány cenzori hivatalának vezetője nyilatkozott az ügyben a Nairobi News-nak:

„Elég érdekes azt hallani, hogy két hím oroszlán szerelmes egymásba. Ide további vizsgálatok lennének szükségesek. Mert ez nem normális. Talán azért viselkednek így, mert olyan homoszexuális látogatók befolyásolták őket, akik korábban felkeresték a vadasparkot és ott helytelenül viselkedtek. Ezért el kell különíteni a meleg állatokat és tanulmányozni őket, mert ez nem normális.”

 

Ezekiel Mutua

 

Mutuánál nem csak az oroszlánok verték ki a biztosítékot. Miután a Disney történetében először meleg karaktert és történetet szőtt az egyik sorozatába, Mutua a Twitteren fakadt ki, hogy a cégre a törvény erejével fognak lecsapni és az Andy Mack sorozatot nem mutathatják be Kenyában.

 

(PinkNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin