Hírek

Karanténban mondta ki a boldogító igent a melegpornó-színész pár

A koronavírus járvány miatt az Amerikai Egyesült Államok számos államában, így Illinois-ban is szigorú intézkedések, lakhelyelhagyási korlátozások vannak érvényben, akadnak azonban párok, akiket ez sem tántorít el attól, hogy megtartsák eredetileg tervezett esküvőjüket. Erre a döntésre jutott két melegpornó-színész is, az életben egy párt alkotó Jack Vidra és Cain Marko.

A két férfi Jack Chicago-i lakásában mondta ki az igent. A ceremónián csak a nagyon szűk baráti kör, öt ember volt jelen, online azonban további százan kapcsolódtak be. Az Out magazinnak adott interjúban elmesélték, hogy azért döntöttek az esküvő megtartása mellett, mert számukra nem maga az esemény a fontos, hanem a tény, hogy hivatalosan is férj és férj lehetnek.

 

 

Jack és Cain, akik már több, mint két éve ismerkedtek egymással – bár ténylegesen csak január óta vannak együtt -, szemmel láthatóan nagyon szerelmesek, több fotósorozat is készült kettejükről, amelyek Jack Instagram-oldalán is megcsodálhatóak (sok egyéb pikáns bejegyzés mellett):

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jack Vidra (@jackvidra) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jack Vidra (@jackvidra) által megosztott bejegyzés,

 

Itt pedig egy New York-i leszbikus pár története olvasható, akiket a járvány hasonló módon nem tudott visszatartani az esküvőtől:

 

A kihalt utcán kelt egybe egy New York-i leszbikus pár

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin