Hírek

Karantén-kérdőív – Kövesd az álmaidat!

 

Itt a hosszú hétvége, a húsvét, a gyönyörű tavaszi idő, de felelős emberként most az önkéntes izoláció a helyes program. Hogy lássuk meg a jót is a helyzetben, karanténba szorulva legalább van idő átgondolni a korlátozások utáni terveinket.

Ezt teszi az alábbi kérdőív is, amely a kijárási korlátozások utáni, a járványveszély utáni 1-2 hónap terveit vizsgálja. Lehet, hogy ez most még távolinak tűnik, de holmi karantén nem akadályozhatja meg, hogy kövesd az álmaidat!

 

A kérdőív EZEN A LINKEN érhető el.

 

A koronavírus-járvány sokunk életét nagyon gyorsan megváltoztatta. A korlátozások egyik következménye, hogy munkavállalóként sokan kerültek most nehéz helyzetbe, ahogy számos vállalkozás maradt most bevétel nélkül – ez pedig közvetlenül a hazai munkaerőpiacra is nagyon negatív hatást gyakorol.

Bár valószínűleg még előttünk áll az igazán nehéz időszak, érdemes felkészülni a jövőre. Kérdőívünk célja, hogy felmérjük a magyar LMBTQ közösség jövőbeli terveit és igényeit. Az eredményekkel szeretnénk felhívni a hazánkban tevékenykedő vállalkozások figyelmét arra, hogy mely területeken fókuszáljanak közösségünkre a válság elmúltával.

Hiszünk abban, hogy csak együtt, összefogással tudunk megerősödni. A vállalati szektor gyors feléledésével minél több LMBTQ munkavállaló kaphat újra munkát, ezért szeretnénk őket friss magyar adatokkal segíteni.

 

A kérdőív EZEN A LINKEN érhető el.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin