Nagyvilág

Íme a 2023-as Mr Gay World győztese!

Fotó: Instagram

Az idei Mr Gay World versenyen a Guamot képviselő Troy Michael Smitht választották győztesnek. A második helyen David Allwood végzett az Egyesült Királyságból, a harmadik helyezést pedig Dion Alexander kapta Ausztrália képviseletében.

Smith Alaszkában él, ingatlanügynökként dolgozik és a mentális egészség szószólója, az öngyilkosság megelőzésével foglalkozó American Foundation for Suicide Prevention alapítvány elnökségi tagja.

„Igazi áldás, hogy a zsűrinek és versenyzőtársaimnak elmondhattam az üzenetemet az öngyilkosság megelőzéséről, és hogy mit tehetünk azért, hogy csökkentsük ezt a magas statisztikát kifejezetten az LMBTIQ+ közösségen belül”mondta a MambaOnline-nak.

A 2023-as versenyen csupán 11 ország képviseltette magát, Európából csak Belgium, Nagy-Britannia és Spanyolország versenyzői vettek részt.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Allwood (@david_allwood)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Troy Michael (@mrtroymichael)

A Mr Gay World versenye az utóbbi időben elég nagy visszhangot váltott ki a médiában, köszönhetően a 2021-es rendezvény győztesének, aki lemondott a címéről. Louw Breytenbach azért utasította vissza a szerződést, mert az alapítvány kizárólagosan kívánta őt menedzselni. Mivel Breytenbach már egyébként is rendelkezik saját menedzserrel a munkái révén (televíziós műsorvezető és író is), ezt elfogadhatatlannak tartotta. Aggasztotta az is, hogy az alapítvány működése nem átlátható, nem tudnak elszámolni a verseny győztese által generált pénzforgalommal, és semmilyen javaslatára nem voltak nyitottak. Azt is nehezményezte, hogy Mr Gay Worldként tett namíbiai utazását saját magának kellett finanszíroznia.

Az idei verseny sem zajlott probléma nélkül, a dél-afrikai induló az utolsó pillanatban visszamondta az indulását és gyorsan másvalakit kellett keresni a helyére.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin