Itthon

Identitáserősítő- és önkéntesképzést hirdet a Szimpozion Egyesület

Fel akarod fedezni, meg akarod erősíteni LMBTQ+ identitásodat? Szeretnéd fejleszteni az önismeretedet? Szeretnél módszereket tanulni arról, hogyan beszélj és érvelj meggyőzően LMBTQ+ témákról családi körben, az iskolában,  munkahelyeden, szűkebb és tágabb környezetedben? Érdekel az LMBTQ+ aktivizmus, szeretnéd megismerni a fogalmakat, a mozgalom alapjait és céljait? Szeretnéd mások történeteit megismerni és egy közösség részévé válni? Ha e kérdésekre igen a válaszod, akkor a Szimpozion Egyesület tréningjét neked találták ki.

Az eseményre Budapesten kerül sor most hétvégén, azaz október 7-8. (szombat-vasárnap), mindkét nap 11:00-19:00 között. A szervezők mindkét nap pizzaebédet biztosítanak. A tréninget pályázati forrásból finanszírozzák, emellett a résztvevőktől 4000 Ft hozzájárulást kérnek a két napra.

Amennyiben gondot jelent a hozzájárulás, akkor jelezd a lenti elérhetőségen! Jelentkezési határidő: 2023. október 4. 23:59. A Facebook-eseményt itt találod, jelentkezés pedig e-mailben itt: info@szimpozion.hu

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin