HírekItthon

Humen Erőforrás #2 – Pál Márton

A Humen Erőforrás második részében a vendégünk Pál Márton, A család az család kampány szervezője és egyik apukája.

Mit szól ahhoz, hogy egyesek szerint már túl sokat szerepelnek a médiában? Szokta-e félteni családját? Hogyan és miért született meg a mozgalommá nőtt A család az család kampány? Mire készül a jövőben és számít-e arra, hogy törvényi változást is elérnek a megannyi támogatóval a hátuk mögött? A Humen Erőforrás következő vendége Pál Márton, akit talán annyira nem is kell bemutatni senkinek. Marci A család az család kampány egyik szervezője és talán bátran kijelenthető, legismertebb arca, párjával, Ádámmal egyetemben, akivel együtt nevelik kisfiúkat, Andrást.

Marci sosem akart kimondottan aktivista lenni, de miután Magyarországon sorozatos politikai támadások érték és érik a szivárványcsaládokat, úgy döntött, nem hallgat és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy nyilvánosságot kapjanak az olyan családok ,mint az övé és hogy fia büszke lehessen két apjára, akik mindent megtesznek egy jobb társadalomért. 

Spotify link:

Humen Erőforrás – 02 – Pál Márton

Mit szól ahhoz, hogy egyesek szerint már túl sokat szerepelnek a médiában? Szokta-e félteni családját? Hogyan és miért született meg a mozgalommá nőtt Család az család kampány? Mire készül a jövőben és számít-e arra, hogy törvényi változást is elérnek a megannyi támogatóval a hátuk mögött?

Ingyenen hallható weblink:

Humen Erőforrás – 02 – Pál Márton – Humen Erőforrás

Mit szól ahhoz, hogy egyesek szerint már túl sokat szerepelnek a médiában? Szokta-e félteni családját? Hogyan és miért született meg a mozgalommá nőtt Család az család kampány? Mire készül a jövőben és számít-e arra, hogy törvényi változást is elérnek a megannyi támogatóval a hátuk mögött? A Hume…

A c

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin