Hírek

A homoszexualitás csak egy démon a lelkipásztor szerint

A dél-afrikai Hamilton Nala, a magát szerényen csak Nala királynak tituláló lelkipásztor saját bevallása szerint képes gyógyítani a homoszexualitást.

 

 

A harmincezer követővel bíró Nala szerint a homoszexualitás egy démon, de nyugalom, saját márkás szenteltvizével képes azt kiűzni bárkiből. A dél-afrikai eNCA tévécsatorna Checkpoint műsorában kifejtette véleményét a buzidémonról:

„Ez egy láthatatlan démon, ami kínozza az embereket. Nem hiszünk abban, hogy Isten teremtette a homoszexualitást. Szerintünk a homoszexualitás ugyanolyan, mint amikor egy gyerek három lábbal születik. Ez a démon benned lehet akár születésedtől fogva, de megkaphatod később is – akár csak az AIDS-et.”

 

 

Bevallása szerint a Durban városában tevékenykedő lelkipásztor a gyülekezetében már két leszbikus nőt is képes volt kigyógyítani. Az átnevelő terápiákat is folytató férfi nem fog felhagyni a működésével:

„Úgy érzem, Dél-Afrikában bűnözőként akarják beállítani azokat, akik gyógyítani kívánnak az Úr ajándékával, amit nekünk adott. Amit nem tudnak bebizonyítani tudományosan, azt be akarják tiltani, de mi nem adjuk fel.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin