Hírek

Homofób csoportok saját rajzfilmet készítenének a Disney helyett

Betelt a pohár az amerikai családvédő keresztény csoportoknál. Élükön az American Family Association nevű szervezettel megelégelték, hogy a Disney az utóbbi időszakban egyre nyíltabban kiáll a szexuális kisebbségek mellett. A kaput az tette be végleg, amikor A szépség és a szörnyeteg nyíltan meleg rendezője, az Oscar-díjas Bill Condon elmondta, a Disney történetében most először lesz mozivásznon olyan meleg karakter (a történet főgonoszának fegyverhordozója, LeFou), aki ki is mutatja az érzelmeit. Emiatt Oroszországban, melegpropagandára hivatkozva egyébként be is akarják tiltani a filmet.

A melegellenes csoportok először csak a Disney-rajzfilmek bojkottálására szólították fel az amerikai családokat, mostanra azonban újabb tetőfokára hágott az őrület és országszerte pénzgyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy megkezdődhessen egy „Istennek tetsző film gyártása”.

Ha a szülők nem állnak ki most magukért, akkor a Disney egyre többet enged be a homoszexuális propagandából gyermekeink rajzfilmjeibe” – szól a nyilatkozat, amely különösen az 5-11 éves korosztály szüleit figyelmezteti.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin