Színes

Homofób apjába futott bele a mit sem sejtő férfi Grindren

Egy fiatal meleg férfi állítólag megtalálta homofób apját a Grindr meleg randiapplikáción – és azóta tépelődik, mi legyen a következő lépés.

A magát Jacobnak nevező fiatalember azt állítja, hogy apja több évig nem beszélt vele, miután coming outolt neki, és csak nemrég hozták helyre a kapcsolatukat. Így érthető meglepődöttsége.

Jacob a Grindr böngészése közben futott bele egy profilba, amelyben egy felsőtestről készült kép szerepelt fej nélkül, és rájött, hogy a kép szülei házának gardróbjában készült.

Van egy fürdőszobájuk, amelyhez a gardróbon keresztül vezet az út” – mondta egy ausztrál rádió műsorvezetőinek a Daily Mail beszámolója szerint. „Arra gondoltam, ez úgy néz ki, mint a szüleim háza„.

Átfutotta a profilt, hátha talál valami nyomot arra vonatkozóan, hogy ki áll a profil mögött, de nem járt sikerrel, úgyhogy elkezdett üzeneteket küldeni, egy arctalan profilt használva.

Nem flörtöltem vele, csak normális beszélgetést folytattam, megmondtam neki, hogy tetszik a képe, és megkérdeztem, honnan jött” – folytatta. Miután elkérte az arcképét, Jacob véglegesen meggyőződött róla, hogy az apjával beszélget.

Jacob elmondta a műsorvezetőknek, hogy ki van készülve. Nem az érdekli, hogy az apja meleg-e, vagy hogy használja e a Grindrt, hanem hogy jó eséllyel hazudik az anyjának.

Apja határozottan ellenezte, amikor ő coming outolt. „Utált engem. Elképesztő dühös volt, és nem akarta, hogy bármi közöm legyen többé hozzá az életben” – tette hozzá Jacob.

Az apja csak nemrég kezdett újra beszélni Jacobbal. Állítólag sok munkába került, hogy jó viszony alakuljon ki közöttük – és Jacob attól tart, hogy az édesanyjának fájni fog, ha a kapcsolatuk ismét tönkremegy.

Hallani akarom a véleményét, és meg akarom ismerni a történetét” – mondta. „Tudni akarom, hogy miért titkolta előlem ilyen sokáig„.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin