HírekKultúra

Homer drag queen A Simpson család új részében!

A Simpson család legújabb része alapos merítést tesz a drag queen kultúrában. A Werking Mum című részben Marge egy új világba fog belekóstolni, máűanyag tartókat árusító drag queenként. Ám nem csak Marge lesz dragben… Hanem férje, Homer is!

 

 

A családfő narancsokkal fogja kitömni melltartóját, emellett outfitje egy szőke parókából és fekete ruhából áll majd – írja a PinkNews.

 

 

A színpadon a képek tanúsága szerint egy spárgát is nyom majd – kissé fájdalmas végeredménnyel. A tánc nem a legjobb. De a look megér egy Shantay you stay-t!

 

 

Ám nem csak Marge és Homer lesznek az egyetlen drag queenek az ikonikusnak ígérkező részben. Feltűnik Queen Chante is, akit maga RuPaul fog játszani. 

 

 

Emellett szerepet kapott a RuPaul’s Drag Race harmadik évadának nyertese, Raja is, aki önmagát fogj játszani. A profi sminkesként dolgozó drag szupersztár így nyilatkozott az izgalmas lehetőségről:

“Az egészben a legjobb… hogy magamat játszom a Homerral közös jelenetemben. Sose felejtem el, hogy esőként folytak a könnyek az arcomon a szinkronstúdió előtt, az utcán. Örömkönnyek. A Simpson család óriási részét képezte a gyerekkoromnak, az, hogy felkértek, hogy szerepeljek egy részben, finoman mondva is szürreális és eszméletlen.”

 

 

A Simpson család nem először kerül közeli barátságba az LMBTQ közösséggel. 1997-ben a Homer’s Phobiába című részben bemutatták, hogy Homer miként fogadta el, hogy Barney meleg – a részé Emmy- és GLAAD-díjat is nyert –, 2016-ban pedig Mr. Burn asszisztense, Waylon Smithers is coming outolt, akinek még maga Homer is próbált férfit szerezni. 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin