Hírek

Homályba borítják a szexizős Instagram-fotókat

Nagy változásokat tapasztalnak meg hamarosan azok az Instagram-felhasználok, akik előszeretettel készítenek magukról erotikát sugalló, félmeztelenkedő fotókat, vagy követnek hasonló tartalmú profilokat.

A kép- és videómegosztásra épülő social media applikáció hivatalos blogján jelentették be, hogy az ilyen jellegű képek elhomályosításra kerülnek. „Noha e fotók nem ütköznek működési elveinkbe, a felhasználók rendszeresen jelentik őket, felülvizsgáló csapatunk pedig elismerte, hogy valóban érzékeny tartalom.

A változás azt jelenti, hogy mostantól kisebb eséllyel ütközöl nem várt tartalomba ezen az applikáción” – a blogírók azonban megnyugtatásul azt is hozzáteszik, hogy e fényképek nem válnak teljesen elérhetetlenné, csupán duplán kell kattintani rájuk ahhoz, hogy tisztán látszódjanak.

Elhomályosítva így fognak kinézni:

A bejegyzés arra nem ad választ, hogy pontosan melyek azok a témák, amelyek az elhomályosítás áldozataivá válnak majd, de könnyen kikövetkeztethető abból, milyen érzékenyen áll az Instagram a meztelenkedéshez, különösen a női meztelenkedéshez, valamint a fenékselfiekhez.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin