Hírek

Hogyan karanténozik egy konzervatív homofób exképviselő?

Aaron Schock

 

Bizonyára emlékszünk még a konzervatív republikánus politikusra, Aaron Schock-ra, akinek az egész pályafutását végigkísérte a pletyka, hogy meleg lehet. Az Amerikai Egyesült Államok Képviselőházában hat éven át képviselte Illinois államot, megválasztásakor ő volt a Kongresszus legfiatalabb tagja (alig 28 éves – a 80-as években született generációból ő volt az első, akit beválasztottak), hírhedt volt a homofóbiájáról, és végül egy pénzügyi botrány miatt kellett lemondania.

Még javában képviselő volt, amikor a sajtó pedzegetni kezdte, hogy Schock valójában meleg, és több ismert személlyel is hírbe hozták, ennek ellenére minden LMBTQ-közösségnek kedvező törvényjavaslat ellen szavazott. Aztán jöttek a lebukások: videó örökítette meg, ahogy egy férfi sztriptíztáncos alsóneműjébe pénzt dugdos, látták meleg üdülőhelyen, és fiatal fiúkkal csókolózni is. Ezek után senkit nem ért különösebb meglepetés, amikor idén márciusban coming outolt.

Korábbi működését ismerve szinte várható volt, hogy a koronavírus-járványt is máshogy kezeli majd, mint a többi konzervatív politikus. És tényleg. Egy Instagramra kitett fotón jelölték be, amiből kiderült, hogy a társaság tagjai hiába használják a „maradj otthon” hashtaget, határozottan nem otthon vannak. A mexikói tengerparton készült képről pedig az is kiderül, hogy a másfél-két méteres távolságot sem sikerül tartani a többiektől a social distancing jegyében.

 

 

A fotó jókora felháborodást váltott ki a Twitteren, hogy Schock mégis milyen példát mutat ezzel a viselkedésével, de az érintett társaság azzal védekezik, hogy márpedig ők karanténban vannak, összebútoroztak erre az időre, és nem hagyják el az üdülő területét. Hát reméljük, élesztő és vécépapír van elég.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin