Hírek

Coming outolt a homofób politikus, aki férfi sztriptíztáncossal bukott le

Az USA Képviselőházának egykori republikánus tagja, Aaron Schock egy Instagram bejegyzésben coming outolt, miután éveken keresztül folytak a találgatások szexuális orientációjáról.

 

Aaron Schock

 

Schock azt mondta, az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy előbújjon az édesanyjának, az édesapjának, a testvéreinek és a legközelebbi barátainak.

„Meleg vagyok. Azokat, akik ismernek, ez egyáltalán nem fog meglepetésként érni. Az, hogy meleg vagyok csak az egyik része az életemnek, ami megerősítésre várt, hogy eloszlassak minden kétséget, és hogy végre önmagam lehessek. Sok szempontból bánom az elvesztegetett időt, és azt, hogy nem coming outoltam hamarabb”

– írta Aaron Schock.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Link in profile to full text

Aaron Schock (@aaronschock) által megosztott bejegyzés,

 

A korábbi képviselő megosztotta a küzdelmeit is, amelyek előbújása során vártak rá a családjában, hiszen egy igencsak vallásos közösségben nőtt fel. Azt is elmondta, hogy coming outját azért nem politikai pályafutása idején ejtette meg, mert attól félt, a szavazók nem fogadnák jól a hírt – írja a The Hill.

„Ahogy visszatekintek erre az időre, rá kell jönnöm, hogy valójában csak további kifogásokat kerestem, hogy időt nyerjek magamnak, és elkerüljem azt, hogy az lehessek, aki mindig is voltam.”

Schock, aki ellen pénzügyi botrányai miatt eljárást is indítottak, 2015-ben mondott le képviselői tisztségéről.

Azt állította, hogy az eljárás során az ügyészek túlságosan személyes kérdéseket tettek fel neki, amelyeket fegyverként használtak fel ellene annak érdekében, hogy egy megkérdőjelezhető és megtévesztő szokásokkal rendelkező egyénként tüntessék őt fel. A vádat, amit Schock tagadott, 2019-ben ejtették ellene.

„Ironikus és fájdalmas volt; éppenhogy úgy éreztem, készen állok az előbújásra, valaki máris visszazárta rám az ajtót.”

A találgatások szexuális orientációjáról már a tárgyalások alatt elkezdődtek. Az ügyvédje az ügy ejtését kérvényezte az ügyészek magatartása miatt, akik arról kérdezték a tanúkat, hogy Schock meleg-e vagy sem, és hogy a kapcsolata a volt barátnőjével valós volt-e. A találgatások azonban folytatódtak, és 2019-ben egy melegbárban kapták lencsevégre az egyébként homofóbnak tartott politikust.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bom dia Rio 🇧🇷

Aaron Schock (@aaronschock) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb