Lifestyle

HIV gyorsteszthez készített színpompás videoklipet a drag queen Nina West

A New York magazin az amerikai drag queen hölgykoszorú százas listáján jegyzi Nina Westet, aki régóta szívügyének tekinti a HIV-szűrések népszerűsítését. Ehhez pedig popzenei karrierjét is felhasználja.

Nina West, azaz Andrew Levitt nem meglepő módon a RuPaul’s Drag Race műsorral futott be igazán, hogy aztán meg se álljon az Emmy-gáláig: a főműsoridőben sugárzott programoknak szánt díjátadó történetében ő volt az első, aki full dragben vonult be a vörös szőnyegen.

Most a Treat Yourself című számához készült videoklipben egy HIV gyorsteszt gyártójával működött együtt, és hát szó se róla, a klip tényleg figyelemfelkeltőre sikerült.

Ehhez elég csupán azt megemlíteni, hogy egy gyógyszertári pult mögött lenyomott rap-betétben az influenza elleni védőoltástól kezdve a bekötött biztonsági öveken át eljutunk a HIV gyorstesztekig, – de ez csak leírva tűnik meredeknek, és ez csupán pár másodperc a 3,5 perces klipből.

 

 

A dal maga október 4-től lesz elérhető, és az iTunes-bevételek az Equitas Health nevű LMBTQ nonprofit egészségügyi szervezetnek mennek. Ha pedig már gyorstesztek, a Karolina úti rendelő honlapjára átkattintva mi is kiművelhetjük magunkat a témában.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin