Lifestyle

Három hónap után találkozhatott a pár, meglepetés-lánykérés lett belőle

 

A nővérként dolgozó Alyssa Kayhill koronavírusos betegeket ápolt egy brooklyni kórházban. Félt attól, hogy megfertőzheti a barátnőjét, ezért a járvány idejére külön kellett költözniük.

Párjával, Anh-Linh Trinh-nel 8 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és szerelem volt első látásra. Egy buliban találkoztak, és amikor Kayhill meglátta a lányt, úgy érezte, muszáj beszélnie vele:

„Azonnal belezúgtam. Azóta is szerelmes vagyok belé.”

Amikor New Yorkot is elérte a koronavírus-járvány, átköltöztette a párját a bátyjához, hogy biztonságban legyen. De még soha nem töltöttek ennyi időt egymástól távol. Bár mindennap beszéltek egymással videohívással, nehéz volt mindkettejüknek.

„Szerintem ez az időszak mindenki számára nehéz volt. Nagyon komoly idők voltak ezek New York és az egész világ számra, de nekem azért is volt még nehezebb, mert ő nem volt velem”

– mesélte Kayhill az Insidernek. De az egymástól távol töltött idő csak megerősítette a szerelmüket. Ezért Kayhill eldöntötte, hogy az első adandó alkalommal, amikor újra találkoznak, azonnal meg fogja kérni a barátnője kezét.

 

 

A család és a barátok bevonásával titokban szervezni kezdte a lánykérést. Kayhillnek jól esett volna az az esti hét órás időpont, amikor a lakók tapssal bátorítják az egészségügyben dolgozókat, mert ebből sokat merített az elmúlt időszakban. A testvére, Kristie pedig bevetette magát: a lakásuknál egy vízparti park található, és megbeszélte a társasházuk személyzetével, hogy a közeli házak lakóit is beszervezik, és az esti tapsra gyülekező emberek beszállnak a meglepetésbe.

„Az elmúlt hónapok után mindannyiunknak szüksége van a jó hírekre, és nem is lehetnénk ennél büszkébbek, hogy támogathattuk ezt a bájos párt a pride hónap idején”

– nyilatkozta Zoe Elghanayan, a társasház-kezelő cég vezetője. Mivel közeledett Kayhill születésnapja, Trinh azt tervezte, hogy meglepi őt – csakhogy azt még nem is sejthette, hogy itt ő lesz az, akit meglepnek. A lánykérésbe Trinh testvérét is beavatták, és június 8-án együtt elindultak, hogy „meglepjék” Kayhillt. Aki azonnal féltérdre ereszkedett a párja előtt.

„Egyre közeledett felém, és közben azt gondolhatta, mennyire meg leszek lepve, amiért hirtelen idejött, de ahogy odaért hozzám, térdre ereszkedtem és megkértem a kezét.”

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin