Hírek

Hamarosan érkezik a szuperhős drag queenekről szóló rajzfilm!

Megszületett a RuPaul’s Drag Race és a Pindúr pandúrok szerelemgyereke! Nem is akármilyen szinkronhangokkal!

Megjelent az első előzetes egy közelgő animációs sorozathoz, amely a Super Dragsnevet viseli, és november 9-től látható a Netflixen.

Az ötepizódos sorozat Patrick, Donizete és Ralph mindennapjait követi nyomon, miközben igyekeznek úgy beosztani idejüket, hogy közben legyen idejük nappal az áruházi munkájukra, éjjel pedig megvédeni a lakosságot.

Ahogyan azt már a sorozat címéből, a Super Dragsből is sejthettük, szereplőink drag queen alteregókkal rendelkeznek, akik nem mások, mint Lemon Chifon, Scarlet Crimson és Cyan Sapphire – természetesen mindegyikük külön-külön szupererővel rendelkezik – tudhatjuk meg a PinkNews cikkéből.

Az eredetileg brazil szinkronnal készült angol hangjai között megtalálhatjuk RuPaul’s Drage Race ikonját, Trixie Mattelt, Ginger Minj-et, Willamet és Shangelát.

Super Drags: Red Band Slayage | Official Trailer [HD] | Netflix

Three queens serve fierce looks and take on evil. Whether they’re facing a shady customer, or outright bigotry, these queens are ready to spread their glitte…

Ahogyan azt megszokhattuk más filmekből, hőseinknek itt is megvannak a tipikus karakterjellemzőik. Így Lemon az, aki általában a csapat agya, Scarlet az izom, és Cyan a szív.

Képességeik nagy próbatétel elé néznek, hiszen feladatuk, hogy leszámoljanak az egyik legnagyobb ellenfelükkel, aki azt tervezi, hogy „kiszívjon minden színt a queerekből”.

Az előzetest nézve arra gondolhatunk, hogy a történet kísértetiesen hasonlít a Cartoon Network Pindúr pandúraihoz, bár a mi drag queenjeink nem csak cukorból, sóból és minden mi jóból születtek, hanem inkább csípőpárnából, parókából és Anastasia Beverly Hills kozmetikumokból. Ha pedig hihetünk az előzetesnek, akkor bizony számítanunk kell fegyverekre, romantikára, dívákra, gyűlölködőkre, leszbikusokra és… vízi sportokra.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin