Itthon

Fidesz kongresszus: Szivárványosok, genderek, LMBTQ-aktivisták, Brüsszel – ezek a magyarok ellenségei

fotó: Wirestock

 

November 14-én, vasárnap tartotta a Fidesz a 29. tisztújító kongresszusát. A párt vezető politikusai közül többen is beszédet mondtak a helyszínen, köztük az Országgyűlés alelnöke, Lezsák Sándor is. A politikus szerint többfrontos háború zajlik, mert itt a koronavírus-járvány, de közben „balliberális csoport támad belülről”, ha pedig mindez nem lenne elég, ráadásul „támadnak a szivárványosok, genderek, LMBTQ-aktivisták, akik iskolák és óvodák színterén és igyekeznek megjelenni”, és akik a természet alaptörvényeit akarják átírni. Lezsák kijelentette, hogy Brüsszellel együtt mindezek a magyaroknak ellenségei.

 

 

A felszólaló fideszes politikusok szinte kivétel nélkül a keresztény értékek és a családok védelmét hangsúlyozták. A párt alelnöki posztjáról leköszönő Novák Katalin kiemelte:

„Hálás vagyok, hogy olyan országban élhetek, ahol a család biztonságban van, ahol csak a szülők dönthetnek gyermekeik neveléséről.”

 

Ezzel utalt a Fidesz homofób törvényére, amely összemossa a pedofíliát a homoszexualitással, és a pedofiltörvényről gyorsan családvédelmi törvényre keresztelt törvénycsomag elfogadása után egy kifejezetten homofób és transzfób népszavazást is tartanak.

Varga Judit igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy ahogyan a rezsiharcban és a migránskérdésben is mindvégig nekik volt igazuk, úgy

„Igazunk lesz abban is, hogy az LMBTQ-lobbit megállítjuk az iskolák kerítésénél.”

 

 

Semjén Zsolt megjegyezte, hogy azt látni kell, hogy a Fidesz és a KDNP célja a keresztény civilizáció védelme „a migrációs invázióval” és az „LMBTQ-tébollyal” szemben.

Lezsák, Novák és Varga is úgy beszélt az óvodai és iskolai LMBTQ propagandáról, mintha ez valós fenyegetés lenne. A tények kedvéért: idáig egyetlen olyan magyar óvodáról sem tudni, ahová bármilyen LMBTQ aktivista be szeretett volna jutni bármilyen felvilágosítást tartani.

Az állami fenntartású iskoláknak pedig mindenhez külön engedélyt kell kérniük, az igazgatók még nyilatkozni sem mernek önállóan, és az egyetlen érzékenyítő program, a Melegség és megismerés is kizárólag az oktatási intézmények meghívására jutott el egy-egy tanórára a középiskolákba – évente mindössze 30-40 foglalkozást tartva, miközben Magyarországon kétezernél is több középiskola működik. Ráadásul ez a program semmiféle „szexuális felvilágosító” tevékenységet nem végzett, hanem arra helyezték a hangsúlyt, ha esetleg valamelyik diák meleg lenne, akkor ő képes legyen elfogadni önmagát, lásson példát maga előtt, a többiek pedig ezért ne zaklassák például.

Ezek ellenére a Fidesz tisztújító kongresszusán továbbra is az iskolai és óvodai(!) LMBTQ propagandát jelölik meg fenyegetésként. Ezek után talán kissé furcsa lehet a frissen megválasztott pártelnök, az elnöki posztra 16. alkalommal is egyedül jelölt Orbán Viktor kijelentése, miszerint:

„A legfontosabb szövetségesünk a valóság.”

 

Orbán többek között arról beszélt, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy az apa férfi, az anya nő, és hogy „a gyerekeinket hagyják békén”, majd Brüsszelnek is üzent:

„Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin