Lifestyle

„Felejtsetek el” – Kéri a műsor rajongóit a RuPaul’s Drag Race korábbi győztese

A RuPaul’s Drag Race amerikai transzvesztita reality show rajongói közül sokaknak csenghet ismerősen Tyra Sanchez, a második évad győztesének neve. Aki nem látta az évadot, az jó eséllyel Tyra nevével sem igazán találkozott, hiszen civil nevén James Ross kapcsolata a műsor készítőivel és a rajongótáborral finoman szólva is megromlott néhány évvel ezelőtt.

Tűzről pattant természetéből fakad, hogy egyrészt könnyen szívére veszi a kritikát (sokan megkérdőjelezték és a mai napig felemlegetik győzelmét, egyesek szerint a koronát ugyanis inkább a második helyezett Raven érdemelte volna), másrészt hajlamos a gorombaságra és nyers önkifejezésre, amelynek híre a közösségi média világában futótűzként képes terjedni.

 

Tyra Sanchez

 

Emiatt évek óta nem jár a showhoz kapcsolódó rendezvényekre és néhány mostani Twitter-bejegyzésében nyomatékosan kért mindenkit, hogy még a nevét is felejtsék el. „Ne jelöljetek be posztokban, hagyjatok ki a győztesek felsorolásából. Egyszerűen felejtsetek el.

 

 

Megvádolta a RuPaul’s Drag Race készítéséért felelős World of Wonders produkciós irodát és a műsor készítőit, hogy rassziszták és éveken át hallgattak a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban és most sem azért posztolnak a témában, mert érdekli őket az afroamerikaiak élete, hanem csak szimplán épp ez a trendi.

 

 

Sajnos az elmúlt években nemcsak a műsorért felelős emberekbe, de a versenyzőkbe is rendszeresen belekötött. Emiatt végül bocsánatot kért, a 10. évadban látható The Vixen egy műsorában fel is lépett (Black Girl Magic), ám idén év elején végül minden, Tyra Sanchezhez kötődő közösségi média oldalát felfüggesztette, a draget elhagyta és mostani kérésével sikerült feltennie a pontot az i-re.

Mikor tanuljátok meg buzik, hogy azt csinálok, amit én akarok, nem azt amit ti akartok, hogy csináljam.

 

 

Zárásul egy legendás Untucked jelenet Tyra évadából az ő és Tatianna szereplésével:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin