Hírek

Ez a férfi megcsinálta: minden nap más pasival bújt ágyba

Mischa Badasyan, orosz származású, Berlinben élő művész megcsinálta azt, amire talán sok pasi vágyik: minden nap más férfival bújt ágyba egy éven keresztül. Erre egy egész projektet húzott fel még 2014-ben, az élményeiről viszont csak most mesélt.

‘Save the Date’, ez volt a címe Mischa Badasyan 2014-ben indított projektjének, azaz annak, hogy 365 napon keresztül más férfit csábít el egy numera erejéig. A „művet” sikerre vitte a művész, 2015-ben zárta az egy évét, a tapasztalatairól viszont csak most beszélt a Vice-nak.

Eleinte mobil alkalmazások segítségével kereste leendő partnereit, de a túl sok Grindr, Tinder és Scruff használat kicsit demoralizáta őt, főleg amikor negatív visszajelzéseket kapott. Ez után a régi módit választotta, felkereste Berlin meleg pontjait, és ott szedte fel az aznapit pasiját.

Mischa_640x345_acf_cropped

Badasyan az egy év alatt a szexmunkásoktól kezdve a 76 éves újságíróig szinte mindenfajta férfival ágyba bújt. Viszont hamar ráunt a találkozások ismétlődő jellegére. „Nem szerettem a randikat, nem szerettem a szexet, nem szerettem semmit sem” – mondta.

Sokszor lehetetlennek tartotta a feladatot, mivel nagyon erősen kellett arra koncentrálnia, hogy megtalálja aznapi partnerét. Most úgy érzi, ebbe a sok szexuális tapasztalatba még mindig beleborzong.

„A szexualitásom megerősödött. De nem randizok többet melegekkel. Most már csak úgy tudom élvezni a szexet, ha kukkolok a férfi vécében, vagy heteró, bi, esetleg bizonytalan srácokat szedek fel Berlin utcáin” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy mit is jelent a projektje, így felelt: „Valakinek a szexualitást, valakinek a szabadságot, valakinek a magányt.”

Élményét egy performanszban dolgozta fel, amit alább láthattok.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin