Színes

Egy trumpista influenszer szerint Justin Trudeau meleg, mert megnézte a Barbie-t

Meglobogtatta szegénységi bizonyítványát Eric Spracklen amerikai „influenszer”, aki Trump-pártolóként és szélsőjobboldali figuraként rendszeresen posztol homofób tartalmakat.

A trumpista megmondóember most Twitteren osztotta meg Justin Trudeau kanadai miniszterelnök fényképét, melyen a Barbie film moziplakátja előtt pózol egy fiatalemberrel rózsaszínbe öltözve. Azt találta képaláírásként posztolni, hogy „Ez itt Justin Trudeau szó szerint pár nappal azután, hogy a felesége elhagyta. Tudtam én, hogy coming outolni fog, de nem hittem, hogy azonnal”. Ezzel pedig arra utalt, hogy Kanada miniszterelnöke az új párjával, egy fiatal férfival ment moziba, miután pár napja bejelentette, hogy feleségével különváltan élnek.

A platformon azonnal özönleni kezdtek a válaszok Spracklennek, miszerint sikerült alaposan benéznie a dolgokat – a fiatalember a fényképen ugyanis a miniszterelnök fia, a 16 éves Xavier. Volt, aki azt írta a tweethez, „skacok, melegnek számít, ha van egy fiad?”


Az influenszer persze azonnal visszakozni kezdett, hogy ő nem erre gondolt, hanem arra, hogy rózsaszínbe öltözött a miniszterelnök és elment megnézni a Barbie-t – és ettől márpedig ő melegnek számít.

Spracklent valamiért viszont az nem zavarta, amikor az ő egyik kedvence, a szintén trumpista Matt Gaetz politikus pózolt rózsaszín öltönyben a Barbie premierjén. Nem vádolta meg Gaetz-t azzal, hogy a rózsaszín öltözék és a film megtekintése a szexuális irányultságát fejezné ki.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin