Hírek

Egy rádiós szerint a szülőknek magyarázkodniuk kell a meleg elnökjelölt csókja miatt

Rush Limbaugh, konzervatív rádiós megkérdőjelezte, hogy vajon a demokratikus elnökjelölt, Pete Buttigieg kapcsolata a férjével megmagyarázható-e a gyermekeknek.

 

Chasten és Pete Buttigieg

 

„Láttam egy politikai reklámot, ahol Pete Buttigieg egyfolytában arról beszél, hogy a szülők Amerikában mennyire küszködnek azzal, hogy Donald Trumpról meséljenek a gyerekeiknek. Aztán megláttam egy képet, amin Buttigieg megcsókolja a férjét. Szóval önök szerint, ha Buttigieg állítása alapján Trump problémát okoz a szülőknek, akkor mi a helyzet ezzel?”

Limbaugh a múltban is érdekes megjegyzéseket tett. Például azt állította, hogy a dohányzás nem okozhat rákot – ehhez képest nem is olyan régen diagnosztizáltak nála tüdőrákot. Donald Trump pedig nemrég a civileknek adható legmagasabb adományozta neki, annak ellenére, hogy a melegházasságot a pedofíliához hasonlította – írja az LGBTQ Nation.

„A perverz és romlott nézeteiket akarják terjeszteni a családról és a házasságról. A házasság köteléke csakis egy férfi és egy nő között jöhet létre. Az, amit a melegek csinálnak, csak lerombolja a házasság intézményét.”

 

Rush Limbaugh kitüntetésével.

Még 2014-ben, mielőtt bevezették volna az USA-ban a házassági egyenlőséget, Limbaugh azt mondta, hogy a heteroszexuális emberek az igazi hátrányos csoport hazájában. Ami már csak azért is érdekes, mert ő maga mondta, hogy a heteroszexuálisok a lakosság több mint 95 százalékát teszik ki, de mégis hátrányban vannak ahhoz az öt százalék LMBTQ emberhez képest.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin