Színes

Eddig tagadta, most már elismeri a republikánus képviselő, hogy dragbe öltözött

 

“A média legújabb rögeszméje, miszerint drag queen vagyok, vagy drag queenként valaha felléptem, kategorikus hazugság” – ezt írta a frissen megválasztott republikánus képviselő, George Santos még csütörtökön a Twitteren, hogy aztán szombaton mégis elismerje a kamerák előtt.

A képviselő körül folyamatosak a botrányok, választási győzelme után derült ki, hogy a nevén kívül körülbelül semmi sem igaz abból, amit valaha is állított magáról vagy az életéről. Az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy hazudott a tanulmányairól, a korábbi munkahelyeiről, a vagyoni helyzetéről, de még a nagyszülei származásáról is.

A héten aztán érkezett az újabb érdekes fordulat, felkerült ugyanis egy videó az internetre, amelyen egy a politikusra kísértetiesen hasonlító személy szerepel drag quennek öltözve. A felvétel néhány órával azután látott napvilágot, hogy Santos tagadta azokat az állításokat, miszerint Brazíliában egykor drag queen lett volna.

Ezek után több tévécsatorna is várta a repülőtéren, amikor szombat este megérkezett New Yorkba, és a TMZ szúrta ki, hogy a nem különösebben válaszolgató Santos a drag queen kérdésre érdemi választ adott, és elismerte, hogy beöltözött dragbe:

„Fiatal voltam és szórakoztam egy fesztiválon. Pereljen be, amiért van életem!”

 

Mindennek továbbra is ellentmond, hogy korábbi barátai Santost egykor Anthony néven, illetve drag nevén, Kitaraként ismerték, aki állításuk szerint 15 évvel ezelőtt drag queenként szépségversenyeken is indult Brazíliában. Folyamatos hazudozásai miatt sokan, köztük saját párttársai közül is többen követelik a lemondását, közben pedig a közösségi médiában kezd ráégni a republikánus pártra a személye, ahol azon élcelődnek a hozzászólók, hogy „ki gondolta volna, hogy egy brazil drag queent fognak megválasztani a republikánusok képviselőjének”.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin