Sziget2016

Csökkentsd a másnaposságot nevetéssel a Sziget Comedy előadóival

Erősíti az immunrendszert, fokozza az energiát és csökkenti a fájdalmat. Mármint a nevetés. Úgyhogy az előző napi buli mellékhatásait (fejfájás, fáradtság) a legkönnyebben a Sziget Comedy előadóival enyhítheted a Magic Mirror sátorban. A stand-up comedy külföldi nagyjai látogatnak el a Szigetre, hogy poénjaikkal fergeteges hangulatot varázsoljanak.

A program házigazdája David Thompson lesz, aki Tinky Winky hangját adta a Teletubbies gyerekműsorban. A The Guardian szerint David az egysoros poénok királya, eddig már 33 országban nevettette meg a közönséget.

A felhozatalban erős többségben lesznek a férfiak, de Naomi Hefternek, az egyetlen női fellépőnek valószínűleg sikerül ezt ellensúlyoznia. Naomi általában saját, már-már hihetetlen és megbotránkoztató történeteivel csavarja el a közönsége fejét. 2013-ban debütált az Edinburgh Fesztiválon, azóta egyre többen rajonganak érte.

„Nagy-Britannia egyik legviccesebb embere” – írta a The Radio Times Geoff Whitingről. Fesztivál, rádió, televízió – Geoffnak mindegy, hogy milyen formában kell szórakoztatnia az embereket.

Vacuum2mg high res copy

Geoffból több is lesz, eljön a Szigetre Geoff Boyz is, aki az első stand-up comedysek egyike volt, akik Kínában léptek fel. A Robert De Niro-paródiája páratlan a The Daily Telegraph szerint. Bízzunk benne, hogy nekünk is eljátssza a nagy öreget!

Nagy név és még nagyobb testmagasság: Colin Cole, az ausztrálok kedvence több, mint 2 méter magasra nőtt. Külseje és poénjai szinte igézően hatnak közönségére, akik gyakran csak akkor fordítják el a tekintetüket róla, ha már térdüket csapkodva nevetnek.

Ha eddig nem tűnt elég sokszínűnek a fellépők sora, akkor jöjjön egy őrült kanadai: Wes Zaharuk a testi komédia mestere. Stílusa olyan, mint a Twin Peaks és a Cirque du Soleil keresztezése, legalábbis a The Toronto Sun szerint.

Fellép még Quincy, Matt Welcome, Jeremy O’Donnell, Steve N Allen és Tim Clark.

Ne agyald túl, hogy kinek a fellépésére menj el – nézz ki egy időpontot, amikor nem találtál megfelelő koncertet, és garantált, hogy jól fogsz szórakozni!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin