Kultúra

Bunyós leszbikus csajok a focisták ellen – Bottoms

Ayo Edebiri és Rachel Sennott / fotó: Patti Perret, Orion Release

 

Nemcsak a közönség, de a kritikusok is imádták Emma Seligmans Bottoms című vígjátékát, amikor a South by Southwest (SXSW) fesztiválon bemutatták. A Z-generáció nézőire hangolt filmet főleg az elborult humoráért értékelték, miközben nem felejtették el megemlíteni azt sem, hogy ez a tinivígjáték igazából a műfaj paródiája is egyben.

A két jó barátnő (Rachel Sennott és Ayo Edebiri) helyi pompomlányokba zúgtak bele, és normális esetben esélyük sem lenne közel kerülniük hozzájuk. Ezt ugyanis nemcsak az nehezíti, hogy a leszbikus lányok bátortalanok ehhez, és nem is kifejezetten társasági emberek, de ráadásul még a pompomlányok focista pasijai is a képben vannak. Amikor azonban önvédelmi klubot alapítanak, úgy látják, ezzel felkelthetik a kiszemelt csajok figyelmét. Persze, gyorsan kiderül, hogy ez nem ilyen egyszerű, a dolgok pedig akár el is durvulhatnak.

A Bottoms című filmet augusztus 25-től vetítik az észak-amerikai mozik, magyar bemutatóról egyelőre nincs hír, de azért reméljük, legalább streamingen idővel hozzánk is eljut.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin