Hírek

Betiltaná a „homoszexualitás népszerűsítését” a magyar parlamenti szélsőjobb

Mint arról mi is beszámoltunk, a Melegség és megismerés program keretein belül hamarosan érzékenyítő képzések indulnak szegedi iskolákban.

A programban speciálisan képzett önkéntesek dolgoznak, sokuk pedagógus vagy pszichológus végzettségű. Két LMBTQ felnőtt – többnyire egy férfi és egy nő – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről, transzneműségről saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy LMBTQ fiatalnak, felnőttnek, mit jelent a többségitől eltérő szexuális orientáció vagy nemi identitás a hétköznapokban.

Toroczkai László polgármester és családja

Mindez azonban egy magyar ember szemét nagyon szúrja, mégpedig Toroczkai Lászlóét. A férfi – akit tavaly zártak ki a Jobbikból – nemcsak Ásotthalom polgármestere, de egyben a Mi Hazánk Mozgalom nevű, 2018 nyarán létrehozott szélsőjobboldali párt elnöke is, amely bár az országgyűlésben nem rendelkezik frakcióval, néhány tagja azonban – akiket korábban szintúgy a Jobbikból zártak ki, vagy önként távoztak – mégis képviseli a parlamentben a szervezetet.

Toroczkai Facebookon üzent: a Mi Hazánk Mozgalom képviselői törvényjavaslatot nyújtanak be az országgyűlés elé, amely tiltaná a „homoszexualitás népszerűsítését” a magyar oktatási intézményekben „az óvodától az egyetemig.

A „homoszexualitás népszerűsítése” kifejezés sokaknak csenghet ismerősen, hiszen ugyanezt a fordulatot használja előszeretettel az orosz kormány is, amikor a „homoszexuális propaganda” tiltásáról beszél. Ne feledjük: ott törvény tiltja, hogy a szexuális kisebbségek pozitív fényben tűnjenek fel a médiában és közbeszédben.

Toroczkai László Facebook-posztja

Az úgynevezett „politikus” kifejti: a törvény védené a gyerekek egészséges fejlődését, amelyre jelenleg komoly veszélyt jelent az, hogy arról hallanak: a homoszexualitás nem betegség, hanem természetes dolog.

Példaként Szegedet hozza fel, valamint érthetetlen okból egy finn város, Kokkola példáját, ahol minden iskolában része a tananyagnak a Szólíts a neveden című film megnézése. Hűha! Persze nem is szélsőjobboldali politikus lenne, ha e film segítségével ne mosná össze bejegyzése zárásául a pedofíliát a melegséggel, valamint sötét vízió vázolásával: „Aki nem megy el megnézni ezt a filmet, pénzbüntetést kap, mint egy sötét, beteg diktatúrában. Magyarország nem juthat el idáig.hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin