Hírek

Az LMBT aktivisták az új kommunisták a krakkói érsek szerint

Érseki körlevelet jelentett meg a jobboldali Do Rzeczy című magazinban Krakkó érseke, Marek Jędraszewski. Az LMBTQ közösségre nézve ennek önmagában nem lenne hírértéke, annak azonban annál inkább, hogy ezúttal az LMBTQ emberekkel és aktivistákkal foglalkozik.

Olyan időket élünk, amikor újabb veszély fenyegeti szabadságunkat, méghozzá egy totalitárius természetű. A forrása – akárcsak a 20-ik századi totalitarianizmusoknak – Isten radikális elutasítása. Az elutasítás következményeként az emberkép egy új típusa sejlik fel, amely által önmaga karikatúrájává válik” – olvasható a körlevélben.

 

Marek Jędraszewski

 

A dzsender ideológia részeként megkísérlik eltörölni a férfi és nő közötti különbséget. Sőt, az agresszív LMBT propaganda a ‘tolerancia’ és ‘fejlődés’ nevében a számunkra legszentebb dolgokat támadja.” Az érsek úgy látja, hogy ma a lengyel keresztények arra vannak kényszerítve, hogy elfogadják, sőt, promotálják az LMBT ideológiát.

Jędraszewski számára ez a kommunista időket idézi, amikor az emberek csak úgy tudtak boldogulni, ha beléptek a pártba – a hívőket pedig másodrangú állampolgárokként kezelték.

A körlevélben kapott egy adag kioktatást az Egészségügyi Világszervezet is, amely az érsek szerint „erkölcstelen támadást” indított azáltal, hogy el szeretné terjeszteni az oktatási intézményekben a szexuális felvilágosító oktatásokat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin