Hírek

Az aktívok és passzívok is pokolra jutnak egy homofób rádiós szerint

Akármennyire is a fellegekben érezi magát az ember, mikor aktív, vagy passzív félként szexuális aktusban vesz részt, attól még így is úgy is a pokolra kerül. Legalábbis ezt állítja most Bryan Fischer, az Amerikai Családi Rádió műsorvezetője, aki szemmel láthatóan szakértőnek tekinti magát a férfiak közötti szexuális kapcsolatokban.

Az Amerikai Családi Rádió az Amerikai Családi Szövetségből nőtte ki magát, amelyet 2010-ben a Southern Poverty Law Center gyűlöletcsoportként azonosított.

 

Bryan Fischer és az ördög maga

 

„Rengeteg bűn van, amely távol tart majd téged Isten királyságától. Itt egy példa: a szexuálisan erkölcstelenek nem juthatnak be. A házasságtörők sem juthatnak be.” E gondolatmenetet tovább szőve kijelenti, hogy Pál apostol újtestamentumi írásaiból világosan kiderül, hogy a passzívok és aktívok sem kerülhetnek be.

„A férfiakra, akik gyakorolják a homoszexualitást, Pál két fogalmat használ: van aktív és a passzív résztvevő. Ezeket a homoszexuális közösségben is hasonlóan hívják, de további részletekbe most nem mennék bele. A lényeg, hogy a homoszexuális aktusok egyik résztvevőjének lenni sem oké. Egyikük sem jut be az örök királyságba.”

Aki kíváncsi az eredeti, angol nyelvű felvételre, itt meghallgathatja:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin