Hírek

Amerikai politikus: A szépség és a szörnyeteg meleggé teszi a gyerekeket

Mióta A szépség és a szörnyeteg nyíltan meleg rendezője, az Oscar-díjas Bill Condon elmondta, a Disney történetében először lesz mozivásznon olyan meleg karakter, aki ki is mutatja az érzelmeit, az amerikai családvédő, konzervatív csoportok kíméletlen támadásba lendültek a Disney stúdió ellen. Noha arról van szó csupán, hogy a történet főgonoszának fegyverhordozója, LeFou egy másik férfival fog táncolni. Emiatt Oroszországban, melegpropagandára hivatkozva egyébként be is akarják tiltani a filmet.

A tiltakozók gyarapodó sorához csatlakozott most Gordon Klingenschmitt, aki idén januárig Colorado állam törvényhozásának republikánus képviselőjeként dolgozott, emellett Pray In Jesus Name (Ima Jézus nevében) címmel saját televíziós műsora is van.

Klingenschmitt mélyre ható elemzésében ezúttal azt állította, hogy A szépség és szörnyeteg című filmet démoni ördögök használják fel arra, hogy bűnre toborozzanak gyermekeket. „A mozifilm bojkottálását javaslom. A keresztény szülőknek javaslom a gyerekek megmentését a homoszexuális propagandától.

A férfi kifejti, hogy a stúdió munkatársai bűnt reklámoznak a gyerekeknek, olyan bűnt, amely csak szem a láncolatban, amelynek a melegfelvonulások is elemei. „A homoszexuálisok büszkén vonulnak az utcákon. A felvonulás az arrogancia bűne, mert azt gondolják okosabbak Istennél, a teremtőnél. Ha Isten férfinak és nőnek teremtett minket, de te zavarodott akarsz maradni és szexuálisan erkölcstelen, az mögött démoni szellem bújik meg.

Imájában Klingenschmitt azért imádkozik – és erre szólítja fel nézőit is -, hogy megállítódjon a gyerekek toborzása a „homoszexualitás bűnös életstílusába„, hozzátéve „Atyánk, óvd meg Amerikát attól, hogy rajzfilmeket használva vigyenek gyermekeket a bűnbe.

Íme a politikus elemzése az eredeti műsorban:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin