Hírek

Aki meleg, annak a szülei szex közben idegenekre gondoltak

Az üzbég főváros, Taskent egyik imámja, Rahmatulloh Saifutdinov hazájában – és most már nemzetközileg is – vitatható nézeteiről ismert. Legutóbb azt találta mondani az egybegyűlt híveknek, hogy ha valaki szex közben nem a házastársára gondol, hanem egy idegenről fantáziál, azt kockáztatja, hogy a nászból homoszexuális gyerek születik majd.

„A férfiaknak tilos egy másik gyönyörű nőre gondolniuk, miközben szexuálisan érintkeznek a feleségeikkel, mert ez leszbikus gyermek születéséhez vezethet.”

 

Rahmatulloh Saifutdinov

 

Elmondta továbbá, hogy szerinte a homoszexualitás olyan járvány, ami mélyen aggasztja az egész világ közösségét. Külön kitért arra, hogyan fogannak a meleg férfiak:

„A nők például a jóképű török szappanopera sztárokról álmodoznak. Sok ilyen poszt van a közösségi médiában, amit férjezett asszonyok tesznek közzé. Ez viszont olyan, mintha hárman közösülnének.”

Az imám a fentieket egy olyan prédikáció során mondta, amit a harmonikus házasságnak, a családi értékeknek és a házastársi jogoknak és kötelességeknek szenteltek. Állításait nem támasztotta alá tudományos bizonyítékokkal, és később nem volt hajlandó kommentálni a szavait az újságíróknak.

Pár nappal azután beszélt így, hogy Üzbegisztánban betiltották a nálunk is vetített, amúgy teljesen ártalmatlan Végtelen szerelem (Kara Sevda) című török romantikus tévésorozatot.

Saifutdinov tavaly azzal okozott kiadós felháborodást hazájában, hogy szerinte szégyen, hogy üzbég férfiak szülész-nőgyógyász képzésen vehetnek részt az orvosi egyetemeken.

 

(PinkNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin