Színes

Adam Rippon és párja eljegyezték egymást

A koronavírus járvány sok párt akár hosszabb időszakokra is elszakított egymástól, másokat pedig arra késztetett, hogy az eredetileg tervezettnél több időt töltsenek együtt. Adam Rippon olimpikonnak és párjának, Jussi-Pekka Kajaalának mindkettőből kijutott az elmúlt egy évben.

JP és én a járvány miatt szinte egyáltalán nem is találkoztunk 2020-ban. Amikor aztán lehetőségem nyílt rá, hogy meglátogassam Finnországban, egyből éltem is vele. Kicsivel több, mint két hónapot ott töltöttem” – számol be a fiatalember Instagram oldalán.

A hólapátolás és A korona című sorozat negyedik évadának szüneteiben sokat beszélgettek kapcsolatukról is, aminek a vége az lett, hogy spontán módon elmentek jegygyűrűket vásárolni és eljegyezték egymást!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Rippon (@adaripp) által megosztott bejegyzés

 

Rippon az eljegyzésről a People magazinnak is beszámolt. „JP kedves, vicces és legalább olyan szép belül, mint amilyen kívül (tehát nagyon). Ő az én leglelkesebb szurkolóm, én pedig az övé. Nagyon szeretem őt.

Az eljegyzésre tavaly decemberben, egy helsinki hotelben került sor. A pár eredetileg Tinderen ismerte meg egymást még 2018-ban.

A phjongcshangi téli olimpia bronzérmes műkorcsolyázója tavaly év végén jelentette be, hogy saját tévéműsort kap, amelyről itt írtunk részletesen:

 

Saját tévéműsort kap Adam Rippon

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin